OmniRecht Start

Het startpakket van OmniRecht

OmniRecht Start is het basisaccount voor elke deelnemende advocaat of jurist aan het platform. Profiteer van het enorme bereik van OmniRecht met een vermelding op het platform en alle extra’s.

oplossing-Omnius-Start

OmniRecht Portaal

OmniRecht Start is het basisaccount waarmee u zich aan het platform koppelt. Dit basisaccount is al aardig compleet. Zo krijgt u een uitgebreide vermelding op het platform en kunnen rechtzoekenden direct contact met u zoeken.

Alle leads kunt u direct bekijken in het ‘OmniRecht Partnerportaal’.

Maandelijks zoeken tienduizenden rechtzoekenden een advocaat via onze advocaat zoekmachine. Via de diverse zoekopties komen rechtzoekenden bij de advocaat uit van hun keuze.

Profiteer mee van ons bereik en profileer u als specialist op het OmniRecht platform.

Meer mogelijkheden

Elk account kan worden uitgebreid met extra modules. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunt u kiezen voor: Juridische leads, de Bereikbaarheidsservice en Marketing op maat.

OmniRecht Start

€ 97,50 per maand*
Startpunt voor werving nieuwe cliënten

* Maximaal twee advocaten. Bij elke extra advocaat rekenen we € 34,50 extra per account

Waarom kiezen advocaten voor deze variant?

 • Word gevonden door duizenden rechtzoekenden.
 • Rechtzoekenden kunnen direct contact met u opnemen op basis van uw profiel.

400.000

Bezoekers per jaar

300

Deelnemende advocaten

U

Profiteer mee

Groot online bereik

Vind en bind

Meer serieuze prospects

Juridische leads voor advocaten

Bent u op zoek naar uitbreiding van uw clientele en wenst u interessante nieuwe zaken te ontvangen? OmniRecht platform helpt u uw praktijk te groeien.

Het is de missie van OmniRecht om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt OmniRecht in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Met behulp van slimme software en ervaring van de jurist worden alle rechtzoekenden gekoppeld aan de juiste advocaat binnen het OmniRecht advocatennetwerk. Deelnemende advocaten ontvangen op deze manier waardevolle aanvragen die voldoen aan hun eigen wensen en passen bij hun advocatenprofiel, voorkeur en ambities.

OmniRecht haalt rechtzoekenden van de markt en brengt deze in contact met uw kantoor. 365 dagen per jaar, binnen alle rechtsgebieden.

Bel mij voor advies op maat

Thijs de Vroe
Kantooradviseur

Tel: 03 80 85 919

Vrijblijvende aanvraag

Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag  contact met u op om uw wensen te bespreken.

    

    

  Selecteer een module:
  Meerdere opties mogelijk
          

  Selecteer een oplossing:

  Veelgestelde vragen

  Wat is het OmniRecht Partnerportaal?

  Het OmniRecht Partnerportaal is de online omgeving waarin u uw account kunt vinden. In dit account vindt u alle documenten, informatie en modules die u bij OmniRecht afneemt. Ook alle leads, telefoonnotities, facturen en tips & tricks kunt u hier inzien.

  Met welke modules kan ik OmniRecht Start uitbreiden?

  Elk account kan worden uitgebreid met extra modules. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunt u kiezen voor: Juridische leads, de Bereikbaarheidsservice en Marketing op maat.

  Wat zijn blogs op OmniRecht?

  OmniRecht biedt de mogelijkheid om als advocaat blogs te plaatsen op omnirecht.be/blog. Op die manier kunt u zich profileren op het platform binnen onderwerpen waar u in bent gespecialiseerd.

  Waarom samenwerken met OmniRecht?

  Ervaren in juridische marketing

  OmniRecht heeft 15 jaar ervaring met het werven en onboarden van nieuwe cliënten. Wij kennen de markt en zorgen voor meer waardevolle cliënten voor uw praktijk.

  Intake door juristen

  Al onze leads worden gefilterd en verrijkt door onze eigen juristen. Wij onderscheiden ons van algemene leadbedrijven door kwaliteit en juridische expertise

  Uw eigen dashboard

  In uw OmniRecht portaal kunt u exact zien wat onze doorverwijzingen hebben opgeleverd. Zo weet u altijd wat uw rendement is.

  Optimale bereikbaarheid

  De OmniRecht intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar. Cliënten kunnen ons altijd bereiken wanneer een juridisch probleem ontstaat. Vrijblijvend en laagdrempelig.

  Kies uw rechtsgebieden

  Geen algemene leads, maar specifiek binnen de rechtsgebieden die u behandelt.

  R

  Conform Codex Deontologie van de Orde van Vlaamse Balies

  Onze samenwerkingsmodellen zijn conform de eisen die de Orde van Vlaamse Balies stelt aan samenwerkingen die advocaten aangaan.

  Neem contact met ons op

  Wij bellen u graag terug!

     

   Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via
   03 80 85 919 of info@omnirecht.be